yeşili bol bir doğa ve düzeni sağlamış bir dünya.
bilim, sanat.
örf ve adetlerimiz.
kendi geleceklerini yaşayabilme özgürlüğü...
dünya.
ahlak,güzel bir eğitim bırakılmalı.
otelde yatağın köşelerine sıkıcı geçirilmiş, çarşaf gibi gergin ve deliksiz bir ozon tabakası.
sevgi bırakılmalı, dünyayı sadece sevginin kurtaracağı anlatılmalı. doğayı hayvanları insanları bitkiyi havayı dünyayı sevmeyi aktarılmalı. dünyayı sevgisiz insaların yok ettiği aktarılmalı. sevgiyle kalın.
eğitim,adalet , çevre bilinci.
öncelikle yaşanılabilir bir dünya bırakmalıyız. her şeyiyle yaşanabilir bir dünya. en önemlisi ise kütüphanelerimiz olacaktır. gelecek nesle basmakalıp bir şeyleri öğretmektense onların ufuklarını genişletecek kütüphanelerimizi bırakmalıyız. okusunlar tartışsınlar anlaşsınlar. ne maşa olsunlar ne de maşa yapsınlar. karar verirken menfaat odaklı değil vicdan odaklı düşünsünler.
insanı insan gibi sevmek, doğayı sevmek ve insan gibi ölüp insan gibi göçüp gitmek..
adam akıllı bir dünya bırakın yeter lütfen sadece temiz sağlıklı bir dünya çok mu zor, sadece gelecek nesillere değil hayvanlara ve diğer canlılarada lütfen allah rızası için sadece temiz bir dünya bu kadar.
gelenek ve kültür.
gelecek nesillere milli değerleri ve insanlık (saygı, sevgi, empati, vs.) bırakılmalı
yeşil alan
türkiye'de genellikle ev araba vb. maddi şeyler bırakılır. fakat en güzeli ahlaktır.
ahlak, para, güvenlik. gerisini onlar halleder.
kesinlikle doğa. gelecek nesilleri düşünerek bu dünyada yaşamalıyız. umarım bir sonraki nesle, yaşanabilir bir dünya bırakırız.
farklı bir bakış açısı kullanarak ne "bırakmamamız" gerektiğini düşündüm de.
kesinlikle kanal istanbul.
şimdiki neslin gitmesi gelecek nesillere en büyük hediye bence.